U našoj ordinaciji se uspešno nadoknađuju izgubljeni zubi

Pored širokog spektra usluga koje zrenjaninska Stomatološka ordinacija „Mikroskop“ pruža, značajan broj pacijenata upravo je ovde pronašao mesto za uslugu protetike, odnosno nadomešćivanje nedostajućih zuba.

Doktorka Vera Tapado kaže da se pacijenti često raspituju o nadoknadi jednog, više ili svih izgubljenih zuba.

– Nije tajna da je bezubost veliki problem naše nacije. U takvoj situaciji, uvek se obradujem kada nam se neko obrati sa željom da nadomesti nedostajuće zube. To znači da su ljudi svesni problema sa kojim žive, ali i važne uloge koju zubi imaju. Kao stomatolog koji se školovao da pomaže ljudima, trudim se da im savetima i svojim stručnim radom, pomognem najbolje što mogu, kaže dr Tapado.

stomatoloska ordinacija zrenjanin dr tapado vera

U Stomatološkoj ordinaciji „Mikroskop“ rade se mobilne TOTALNE PROTEZE, gornje i donje, kod potpune bezubosti.

Kada je u pitanju nadoknada jednog broja izgubljenih zuba, ovde se vrlo uspešno rade mobilne PARCIJALNE PROTEZE koje pacijenti mogu skidati i nakon održavanja higijene, vratiti u usnu duplju. Dr Tapado radi i fiksne proteze koje se fiskiraju na preostale, sačuvane zube.

– Pored toga što nadoknađujem izgubljene zube, često sam u prilici i da upravo protetikom poboljšam izgled postojećih zuba. Za te potrebe izuzetno su popularne krunice, koje mogu biti metalne i bezmetalne. Bezmetalne se izrađuju od cirkonijuma, zbog čega su u narodu i dobile naziv „cirkon“. Kada vidite osobu sa besprekornim osmehom, velika je verovatnoća da su za to zaslužne baš „cirkon“ krunice o kojima govorimo, kaže doktorka Tapado.

Dodaje i da svi zainteresovani za protetske usluge mogu doći na pregled koji je potpuno besplatan.

– Prvi pregled je uvek besplatan, i za protetiku i za ostale usluge. Takođe, važi i za odrasle i za decu. Stvaranje poverenja između stomatologa i pacijenta je izuzetno važno i na tome konstantno radim. Posle tog prvog pregleda i pacijent i ja znamo šta je najbolje uraditi, kaže dr Tapado.

Stomatološka ordinacija Mikroskop

Оставите одговор